ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Αν θες τη γνώμη μου, το βιβλίο του φετινού καλοκαιριού!!! Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα είναι αδιαμφισβήτητα ένα βιβλίο που αξίζει 100% να διαβαστεί! Μετά την μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου βιβλίου της "Φόνος 5 αστέρων, η συγγραφέας επιστρέφει με μια νέα ιστορία με πρωταγωνίστρια την πετυχημένη δημοσιογράφο Ελσινόρη Χατζή...


Μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, ανατροπές μέχρι την τελευταία σελίδα, πολιτικές ίντριγκες, φόνους, πλούσια σε συναισθήματα αλλά και σασπένς. Η ροή της είναι γρήγορη και ταυτόχρονα δυνατή ενώ ο αναγνώστης "μπαίνει" αμέσως στο νόημα χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Η συγγραφέας διατηρεί μία πολύ καλή ισορροπία μεταξύ του χθες και του σήμερα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα της χώρας μας, κρίση, φτώχεια, διαφθορά χωρίς όμως να βαραίνει πολύ η ατμόσφαιρα και αυτό χάρη στις έντονες δόσεις χιούμορ που έχει προσδώσει η χαρισματική πένα της συγγραφέως.  


Πρόκειται για ένα σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα που σε μαγνητίζει από τις πρώτες του σελίδες!!! Ένα μυθιστόρημα που κάτι μου λέει πώς θα το δούμε να ανεβαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες... Το διάβασα μέσα σε 2 μεσημέρια και πραγματικά το απήλαυσα!

Πολλά συγχαρητήριά στη δημιουργό του αλλά και στις εκδόσεις Διόπτρα!
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τη δεκαετία του ’70, σε κεντρικό δρόμο της πόλης διαπράττεται ο τέλειος φόνος.
Πολλά χρόνια αργότερα, το 2016, η δημοσιογράφος Ελσινόρη Χατζή λαμβάνει ένα ανώνυμο mail με τρία στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην ανατομία ενός εγκλήματος. Ο άγνωστος αποστολέας διψάει για δικαίωση και εκδίκηση.
Στη μία άκρη της αττικής γης, το υπέρλαμπρο αρχοντικό της Κηφισιάς. Στην άλλη άκρη, η εμβληματική Μπλε Πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Αν οι τοίχοι τους είχαν φωνή θα φανέρωναν πολλά: μυστικά και ψέματα, πάθη και λάθη, φόνους και πόνους κι αγάπες κόκκινες σαν αίμα. Μια τεθλασμένη γραμμή, ραγισμένη σαν καρδιά, συνδέει τους ήρωες της τραγωδίας. Ο αναρχοαυτόνομος Ντίλαν, η καταθλιπτική αρχόντισσα, η ερωτευμένη κομμώτρια, το κορίτσι με τα τατουάζ, όλοι στοιχειώνονται από βαθιά θαμμένες αλήθειες.
Η Ελσινόρη ξεκινάει μια επικίνδυνη έρευνα στα παρασκήνια της πολιτικής ζωής· μια έρευνα που θα τη φέρει σε σύγκρουση με τα συμφέροντα του «ιδεολόγου» πολιτικού, ο οποίος πατάει επί πτωμάτων. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα… Όταν ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, τότε θ’ απειληθεί η ζωή της και οι ζωές όσων αγαπάει.

Το βιβλίο όπως σου έχω ήδη πει, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και μπορείς να το κάνεις δικό σου αγοράζοντας το και από εδώ




CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top