ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΟΦΙΛΟΥΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Νικηφόρος, πειρατής ατρόμητος και ξακουσμένος μέχρι τα πέρατα της Γης, είναι πάντα έτοιμος για εξερευνήσεις και περιπετειώδη ταξίδια. Μαζί με το πλήρωμά του θα αντιμετωπίσεις ασυνήθιστους κινδύνους, θα λύσει ανεξιχνίαστα μυστήρια, θα κάνει νέους φίλους και θα ανακαλύψει τα πράγματα που έχουν την μεγαλύτερη αξία στη ζωή. 
Τα δύο νέα βιβλία της Ευθυμίας Ανδριώτη από τη σειρά πειρατές σε δράση που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, είναι δύο ευχάριστες και διασκεδαστικές ιστορίες για αγοράκια που αγαπούν τους πειρατές, τα μυστήρια και τα ταξίδια γεμάτα περιπέτειες. Οι ιστορίες αποτελούνται από μικρά ποιηματάκια με αστείες ρίμες που προσφέρουν άφθονο γέλιο. Η εικονογράφηση ανήκει στη Λίζα Ηλιού και είναι ντυμένη με έντονα χρώματα που προσελκύει ευχάριστα τους μικρούς αναγνώστες!
Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, "Το μυστήριο του χαμένου παπαγάλου" ο αγαπημένος φίλος των πειρατών εξαφανίζεται. Πώς και γιατί έγινε αυτό? Πού μπορεί να πήγε ο παπαγάλος? Ο Νικηφόρος και το πλήρωμά του καλούνται να δώσουν λύση σ'αυτό το μυστήριο και να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την περίεργη εξαφάνιση...

Ενώ στο δεύτερο βιβλίο, "Οι πειρατές των βιβλίων", ο Νικηφόρος και οι πειρατές του θα βρεθούν μπροστά σε μια απρόσμενη ανακάλυψη, στην προσπάθειά τους να βρουν τον πολυπόθητο θησαυρό που αναζητούν... ποιος είναι άραγε ο πολυτιμότερος θησαυρός στον κόσμο? Και τι σχέση μπορεί να έχουν τα βιβλία? 

Μια νέα σειρά βιβλίων που ταξιδεύει τα παιδάκια (ηλικίας 3+) στον μαγικό και διασκεδαστικό κόσμο των πειρατών! 
Αν έχεις κι εσύ παιδιά που αγαπούν τις αστείες περιπέτειες με πειρατές, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση, αυτά τα δύο βιβλία από το online κατάστημα των εκδόσεων Μεταίχμιο!
Μέχρι την επόμενη βιβλιοπρόταση σε φιλώ γλυκά!
Μαρία




CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top