ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...


Έχεις μικρό παιδί προσχολικής ηλικίας ή και μεγαλύτερο στις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου? Αν ναι, τότε αυτή η ανάρτηση σε ενδιαφέρει μανούλα! Γιατί σήμερα θα σου παρουσιάσω ένα νέο παιχνίδι που είναι κατάλληλο γι'αυτές τις ηλικίες και είναι διαθέσιμο από την εταιρία Desyllas Games .
Ο πίνακας με τα γράμματα της αλφαβήτας είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθει το παιδί σου το ελληνικό αλφάβητο με διασκεδαστικό τρόπο αλλά και να εξασκηθεί στο λεξιλόγιο και στη γραμματική φτιάχνοντας λεξούλες, εύκολα και γρήγορα! Με τον πίνακα δύο όψεων το παιδί μπορεί να σχηματίσει λέξεις με τα μαγνητικά γράμματα, ή να ζωγραφίσει με τις κιμωλίες ή να γράψει με τον μαρκαδόρο! Και το καλύτερο? Όλα αυτά μαζί σ'ένα βαλιτσάκι για εύκολη μεταφορά και παιχνίδι εκτός σπιτιού!
Το μαγικό αυτό βαλιτσάκι (όπως το ονομάσαμε εμείς ) περιέχει 59 μαγνητικά πεζά γράμματα από το ελληνικό αλφάβητο, 1 μαρκαδόρο, 1 κουτάκι κιμωλίες, 1 σφουγγάρι, 10 κάρτες με εικόνες + 10 αυτοκόλλητα μαγνητάκια για τις κάρτες και φυσικά τον πίνακα διπλής όψης.
Το 7χρονο αντράκι μου, ενθουσιάστηκε μ'αυτό το παιχνίδι και το Σ/Κ παίξαμε αρκετή ώρα φτιάχνοντας λέξεις με τα γράμματα αλλά και γράφοντας άλλες με τον μαρκαδόρο. Νομίζω βρήκα άλλον έναν τρόπο να κάνει εξάσκηση για το σχολείο...γιούπιιιι!  😜😜😜
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι πρέπει και για τον Αναστάση μου αφού μπορεί εύκολα να μάθει  την αλφαβήτα με πιο ευχάριστο τρόπο αλλά και να γράψει μικρές, εύκολες λεξούλες.
Αν θες κι εσύ να περάσεις ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σου, παίζοντας και μαθαίνοντας, τότε είμαι σίγουρη πώς θα σου φανεί και σενα πολύ χρήσιμο!
Σε φιλώ γλυκά,
Μαρία

CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top