ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΑΦΙΣΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ OMY

Η OMY DESIGN & PLAY είναι μία γαλλική σειρά προϊόντων που δημιουργεί και σχεδιάζει χαρούμενα γραφικά και έξυπνα προϊόντα για όλη την οικογένεια. Κάθε προϊόν της είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από τα εκπληκτικά μεγέθη - από μικροσκοπικά έως γιγάντια, με φωτεινά χρώματα και έντονη την αίσθηση του χιούμορ! Πίσω από αυτή την εταιρία κρύβονται 2 νέες γυναίκες από το Παρίσι οι οποίες είναι σχεδιάστριες γραφικών και εικονογράφοι. Η κοινή τους καλλιτεχνική ευαισθησία και το πάθος για σχεδιασμό σε συνδυασμό με τη μητρότητα τις ώθησε να πάνε ένα βήμα παραπέρα και να προσεγγίσουν το σχεδιασμό με μια άλλη οπτική ματιά, δημιουργώντας τη νέα ιδέα του γιγάντιου χρωματισμού ή the giant coloring roll!
Στο eshop μπορεί κανείς να βρει τεράστια ποικιλία προϊόντων. Ενδεικτικά αναφέρω ότι υπάρχουν αφίσες χρωματισμού σε απίθανα σχέδια και διάφορα μεγέθη, μάσκες, ευχαριστήριες κάρτες, postcards, παζλ, αυτοκόλλητα, ετικέτες, τσάντες  & σακίδια, χάρτινα ποτήρια κ πιάτα, χάρτες αφίσας & τσέπης, συσκευασίες δώρων, παιχνίδια τσέπης, σουπλά και πολλά πολλά άλλα προϊόντα χρωματισμού!


Αν έχεις κι εσύ καλλιτεχνική φλέβα και θα σε ενδιέφερε ένας εναλλακτικός τρόπος ζωγραφικής που μπορεί να γίνει και μέρος της διακόσμησης σου ή του προσωπικού σου στυλ, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα προϊόντα της ΟΜΥ!!! Θα ξετρελαθείς! Χρειάζεσαι μόνο φαντασία, κέφι για δημιουργία και χρώματα, πολλά χρώματα. Φυσικά απευθύνονται σε όλη την οικογένεια από ηλικία 5+.  

Εμείς γνωρίσαμε τα προϊόντα ΟΜΥ πριν λίγες μέρες όταν δώρισαν στο γιο μου την πρώτη του γιγάντια αφίσα χρωματισμού! Ένα θα σου πω, έχει ξετρελαθεί! Κάθε μέρα μετά το σχολείο και πριν τον βραδινό ύπνο, ζωγραφίζει μόνος του είτε παρέα με μένα! Όπως λέει κι ο ίδιος, η ζωγραφική τον ηρεμεί... δεν είναι λίγες άλλωστε οι θεραπευτικές ιδιότητες της ζωγραφικής. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ζωγραφική ή ο σχεδιασμός οδηγεί σε χαμηλότερα επίπεδα στρες! Ζωγραφίστε λοιπόν γιατί χανόμαστε!
Σας μαμαδογλυκοφιλώ
Μαρία



CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top