Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Σου αρέσουν τα ταξίδια? Μήπως είσαι κι εσύ από τις άτυχες που δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ εκτός των ελληνικών συνόρων? Μήπως δεν έχεις ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό, όπως εγώ? Οκ, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου,  έχω πάει μόνο 2 φορές στη Γερμανία, σε μία συγκεκριμένη επαρχιακή πόλη, όπου ζουν και εργάζονται τα πεθερικά μου. Μέχρι εκεί... Δεν με λες και πολυταξιδεμένη, σωστά? Τι θα έλεγες να κάναμε παρέα ένα ταξιδάκι σήμερα? Και τι ταξιδάκι! Πανευρωπαϊκό παρακαλώ! Και χωρίς να φτιάξεις ούτε μία βαλίτσα. Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και έλα να εξερευνήσουμε μαζί όλη την Ευρώπη μ'αυτόν τον υπέροχο άτλαντα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός
Ο Άτλαντας περιέχει 6 αναδιπλούμενους χάρτες για όλη την ήπειρο χωρισμένη σε τμήματα (δυτική, κεντρική, ανατολική, νοτιοανατολική, βόρεια και νότια ευρώπη) με χρήσιμες πληροφορίες για διάσημα κτίρια και μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος και του παρόντος, για τη χλωρίδα και την πανίδα της, το κλίμα των κρατών μελών, τα διάφορα αξιοθέατα τους αλλά και για την ιστορία τους!


Extra bonus, τα 12 ένθετα βιβλιαράκια με ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κι όλα αυτά φίλη μου, με υπέροχη εικονογράφηση με ζωντανά χρώματα και γραμμένα με εύκολο και κατανοητό τρόπο για να μπορούν να τα διαβάσουν τα παιδιά μας, οι μικροί μας βιβλιοφάγοι! Δεν είναι υπέροχο?


Ο μεγάλος μου βιβλιοφάγος πάντως ενθουσιάστηκε με το νέο του απόκτημα! Από νωρίς έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τη γεωγραφία, τις σημαίες των κρατών, τις πρωτεύουσες των χωρών. Ένα έξυπνο παιχνίδι που παίζουμε καμιά φορά όταν ταξιδεύουμε οδικώς (για να μη βαριέται και γκρινιάζει) είναι να λέμε μία χώρα και να προσπαθούμε να βρούμε την πρωτεύουσά της! Η αλήθεια είναι ότι από τις τόσες φορές που τα έχει ακούσει, γνωρίζει πλέον πολλές πρωτεύουσες! Τι σου είναι τα παιδιά, σφουγγάρι το μυαλό τους! Απορροφούν τις νέες πληροφορίες σε χρόνο ντετε!!!! 
Μπορείς να αγοράσεις τον άτλαντα με έκπτωση από εδώ κι αν θες να διαβάσεις ένα μικρό απόσπασμα μπες εδώ. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν κι άλλα βιβλία - χάρτες όπως Ο Άτλαντας για παιδιάΟ Άτλαντας του κόσμουΟ Άτλαντας του διαστήματος κτλ
Σε φιλώ γλυκά,
Μαρία




CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top